Taros Kami

    Hebei Xintu Fastener Manufaktur Co., Ltd.

    alamat

    Dongtan Tou Industrial Parabot, Yongnian District, Handan Kota, Propinsi Hebei Province

    telepon

    +86 13932009000
    + 86-0310-3010558

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

    Saptu,  Minggu: Ditutup

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami